Account
Logo
Zoeken

Groothandel in woonaccessoires

vr 19 november 2010, 1.05 ondernemend nieuws

FEANWALDEN - Ze had altijd al een passie voor decoratie en besloot daarom drie jaar geleden haar eigen groothandel te starten. Nadonne de Haan is eigenaresse van Deco in Stijl en levert de meest uiteenlopende decoratieartikelen voor zowel wederverkoop als decoratie. Verkocht ze in het begin voornamelijk grote, luxe potten, inmiddels is het assortiment enorm uitgebreid met onder andere cadeauartikelen, woonaccessoires en natuurlijke decoratiematerialen als mos, takken, kransen en schelpen.

Van modern tot landelijk
In de vernieuwde en uitgebreide Cash & Carry groothandel, vinden we een prachtige collectie sfeervolle artikelen, in diverse stijlen. "Dit gaat van strak en modern tot romantisch en landelijk" vertelt Nadonne. "Ik ben continu bezig met inkopen, dus er is altijd wel iets nieuws. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk op de tijd van het jaar in te spelen. Zo heb ik nu weer mooie manden voor kerstpakketten en bloemisterijartikelen als mos, kransen en takken voor het verzorgen van workshops. In het voorjaar zijn er onder andere weer buitenpotten en manden."

Erg in trek op dit moment zijn de exclusievere, grote takken en prachtige, kleurrijke foambloemen, waarmee eindeloos gecombineerd kan worden. Met de kerst en de jaarwisseling in aantocht zijn bedrijven op zoek naar kerstartikelen, relatiegeschenken en kleine attenties voor hun klanten. Ook hierin biedt Deco in Stijl uitkomst met bijvoorbeeld houten kratjes voor een fles wijn en andere leuke 'give aways' als kleine houten hartjes en kerstklokjes.

Klantenpas
Groot voordeel aan inkopen bij Deco in Stijl, is dat alles direct uit voorraad leverbaar is. "Als klanten in de showroom komen, kunnen ze hun aankopen direct meenemen. Daarnaast kunnen klanten via onze website winkelen. Die bestellingen worden snel geleverd en indien gewenst bezorgd bij de klanten." Omdat Deco in Stijl niet aan particulieren levert, kunnen klanten alleen op vertoon van hun uittreksel van de Kamer van Koophandel een gratis klantenpas krijgen, waarmee bij Deco in Stijl kan worden gekocht.

"Vooral in december en januari heb ik altijd erg druk, want dan komen bedrijven hun inkopen doen voor de nieuwe collectie. De kerstartikelen maken dan plaats voor nieuwe artikelen!"

Adresgegevens:

Deco in Stijl
Molenstraat 50
9269 TW Veenwouden
0511-471752

Website: www.decoinstijl.nl

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws