Account
Logo
Zoeken

Vijf jaar Autorijschool Yme Sijtsma

ma 22 november 2010, 19.55 ondernemend nieuws

DAMWALD - Het is deze maand alweer 5 jaar geleden dat Autorijschool Yme Sijtsma uit Damwald van start is gegaan. Het ging vanaf het begin uitstekend, vooral ook omdat mensen goed en vakkundig werden begeleid op de moeilijke weg naar het rijbewijs.

"We rijden momenteel met 6 auto,s en Anneke werkt achter de schermen. Zij doet alle administratieve dingen zoals examens inplannen en telefoontjes beantwoorden enz. Wij als rijschool vinden het belangrijk dat elke leerling op een passende zijn felbegeerde rijbewijs kan halen”, aldus Yme Sijtsma. "Je kunt bij ons terecht voor Cat B en Be en Theorie klasikaal of individueel. We zijn in het bezit van een eigen theorielokaal en kantoor, waardoor we optimaal kunnen werken.”

"Als we weer terug zien naar de afgelopen 5 jaar, dan hadden we dit nooit durven dromen, maar we zijn er supertrots op wat we hebben opgebouwd! Wij organiseren 27 november een Open Dag naar aanleiding van ons 5 jarig bestaan."

De deuren staan open voor de oude leerlingen maar ook voor aankomende leerlingen. Men kan deze dag even een proefles nemen voor zowel de B als de BE en ook voor alle vragen kun je terecht op de Open Dag. Voor alle leerlingen die zich die dag aanmelden is er een leuke prijs te winnen, een weekendje skieen in Winterberg en daarnaast ook nog een Gratis rijles. Op deze dag heeft Autorijschool Yme Sijtsma ook leuke jubileumaanbiedingen voor zowel de B als BE, Besluit Yme Sijtsma van de gelijknamige Autorijschool die uitblinkt door haar positieve resultaten.

Link: www.autorijschoolymesijtsma.nl/

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws