Account
Logo
Zoeken

Nieuwste wasmachines bij A&H Elektro

wo 24 november 2010, 20.50 ondernemend nieuws

DE WESTEREEN - De nieuwste wasmachine van Siemens is nu al te zien bij A&H Elektro in De Westereen. De wasmachine I-dos is bijzonder aangezien hij extra belading aan kan en een eigen doseersysteem heeft. Kiest u voor de I-dos dan kiest u voor 's werelds eerste intelligente wasmiddel-doseersysteem.

Dit topmodel uit de iq700 serie bepaalt namelijk zelf hoeveel wasmiddel en wasverzachter uw wasgoed nodig heeft. De I-dos doseert efficient en op de milliliter nauwkeurig voor een nog perfectere verzorging van uw was met de beste wasresultaten.

De iq700 wasmachine is tot 30% zuiniger dan de standaard energie klasse a, dankzij vele innovaties. Nooit eerder zijn wasprogramma en trommelbewegingen zo precies aangestuurd. Het wasgoed wordt hierdoor effectiever dan ooit van van vuil ontdaan en buitengewoon zacht behandeld.

Bovendien bespaart het topmodel, de i-dos tot maar liefst 7062 liter water per jaar ten opzichte van handmatige dosering. En daar houdt het niet mee op. "Bij aankoop van deze wasmachine van Siemens kan ik tot 200 euro inruil geven op de oude wasmachine" aldus ondernemer Theun Elzinga.

Sinds begin dit jaar is A&H Elektro gevestigd aan de Suder Stasjonstrjitte 19. Op deze locatie kunnen klanten de grote collectie op gebied van wit en bruingoed bekijken. Zo beschikt A&H Elektro over een groot aanbod televisies en staat in de winkel een 3D televisie.

Met behulp van een 3D bril is het met zulke toestellen mogelijk om in 3D tv-programma's te bekijken. Uiteraard beschikt A&H Elektro verder over een groot aanbod apparatuur voor huishoudelijke taken zoals stofzuigers, waterkokers, scheerapparaten en keukenapparatuur.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws