3,1 °C

Aanhoudingen in centrum Gorredijk

za 27 november 2010 12.13 uur

GORREDIJK -

De politie heeft vrijdagnacht in de Hoofdstraat in Gorredijk meerdere aanhoudingen verricht. Een 22-jarige man uit Gorredijk en een 44-jarige inwoner van Jubbega werden aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Agenten gingen ter plaatse omdat een 22-jarige inwoner bij een horecagelegenheid door twee mannen was mishandeld. Hij werd eerst door de twee verdachten geslagen en toen hij op de grond lag geschopt.

Agenten hielden eerst de 22-jarige verdachte aan. Toen meerdere personen zich met de aanhouding gingen bemoeien werd de sfeer grimmiger. Meerdere politie eenheden moesten worden ingezet. Even later kon de 44-jarige verdachte worden aangehouden voor de openlijke geweldpleging terwijl hij tegen een woning stond te urineren.

Vervolgens werd nog een 23-jarige inwoner van Boornbergum aangehouden omdat een agent beledigde. Ook een 44-jarige inwoonster van Jubbega werd aangehouden omdat zij een agent sloeg die bezig was om haar partner aan te houden. Alle verdachten werden overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verhoor werden ingesloten.

 

Regionaal nieuws

3,1 °C

5 inbraken

14 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.