Account
Logo
Zoeken
Foto: Geert Huisman

Vogeltentoonstelling Surhuisterveen

vr 3 december 2010, 20.34 regionaal

SURHUISTERVEEN - Na een grondige voorbereiding is het weer zover! De jaarlijkse vogeltentoonstelling van Vogelvereniging Surhuisterveen e.o. in de Lantearne vindt weer plaats. In een schitterend door de fanatieke vrijwilligers ingerichte zaal, worden ook dit jaar weer een grote verscheidenheid aan vogels tentoongesteld.

In totaal worden er 172 vogels aan de bezoekers getoond, waar het een speciale vermelding waard is dat de grote parkieten in schitterende vluchten van 1 meter breed en 2 meter diep en hoog worden tentoongesteld. Deze zogenaamde vluchten staan rondom in de zaal opgesteld, met in het midden van de zaal de stellingen met o.a. kanaries, kleine tropen, parkieten, argeponiden, wildzang en neophemas.

Nadat op woensdag 1 december door vakkundige keurmeesters de kampioenen en overige prijswinnaars in de diverse klassen zijn aangewezen, zijn vanaf donderdag 2 december, al deze vogels voor het publiek te bewonderen. Voor de openingstijden van de tentoonstelling kunt u kijken in de agenda van WâldNet.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
0638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Hoe ga jij gebruik maken van dit extra uur?

Lekker een uur langer slapen  
84.2%
Een uur langer langs bij de (schoon)familie  
3.8%
Bonus uur voor klusjes in en om het huis  
12%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!