2,1 °C

Mannen aangehouden in Drachten

zo 05 december 2010 11.37 uur

DRACHTEN -

De politie heeft zaterdagnacht twee mannen aangehouden op de Zuidkade in Drachten. Rond 4.45 uur waren jongeren hier sneeuwballen aan het gooien. Een 18-jarige man uit Ureterp gooide een sneeuwbal door een ruit van een uitgangsgelegenheid aan de Zuidkade. Surveillerende agenten zagen dit gebeuren en hielden de man aan op verdenking van vernieling. Hij werd voor nader onderzoek overgebracht naar het bureau. Een 37-jarige man uit Drachten deed aangifte.

Niet veel later zagen de agenten dat twee mannen in een politiewagen waren gaan zitten. Toen agenten naar het voertuig liepen, stapten de mannen uit. Een agent sprak één van de mannen aan en probeerde hem bij de arm te pakken. Hierop probeerde de man de agent in zijn gezicht te slaan. Toen dit niet lukte, trapte hij naar de agent. De 47-jarige man uit Drachten werd aangehouden op verdenking van mishandeling en overgebracht naar het bureau. Hier werd hij voor nader onderzoek ingesloten.

Later bleek dat de verdachte uit de politiewagen een mobiele telefoon had gestolen en werd hem ook nog diefstal ten laste gelegd.

 

Regionaal nieuws

2,1 °C

5 inbraken

14 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.