10,2 °C

Lintje voor scheids Pieter de Boer

vr 25 februari 2011 21.00 uur

DE VEENHOOP -

In het Polderhûs in De Veenhoop ontving de 66-jarige Pieter de Boer uit Drachten vrijdag een lintje uit handen van loco-burgemeester Ties Zweers van Smallingerland tijdens een bijzondere avond. De heer De Boer werd daarmee benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Pieter de Boer is al sinds 1971 actief als scheidsrechter in het amateurvoetbal. Hij viert dit jaar zijn 40-jarig jubileum als scheidsrechter. Naast zijn rol als scheidsrechter vervulde hij ook vele jaren het voorzitterschap van de scheidsrechtersvereniging Drachen e.o. en was hij jarenlang actief bezig Ook was de heer De Boer jarenlang actief bezig om de arbitrage in zijn algemeenheid te promoten.

In 2011 viert de vereniging haar 50-jarig bestaan en de heer De Boer is hiervan inmiddels ook alweer 37 jaar lid. Hij zit in de jubileumcommissie van de vereniging voor het organiseren van het jubileum. Voorts heeft de heer De Boer nu nog zitting in de landelijke tuchtcommissie van de COVS Nederland. Tijdens de vele jaren dat de heer De Boer zich heeft ingezet voor de vereniging is hij altijd zeer constructief en opbouwend geweest voor alle (ex)-leden en overige functionarissen, waar hij mee te maken heeft gehad.

Een van de vele dingen die opvielen aan de heer De Boer was zijn grote inzet en gedrevenheid, wat vooral aan de orde was bij de her- en nieuwbouw van het clubgebouw na de grote brand op het sportcomplex van de Drachtster Boys. De heer De Boer kan worden gekwalificeerd als "iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd".

 

Regionaal nieuws

10,2 °C

4 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.