10,3 °C
Foto: Geert Huisman

Fryske Krite speelt twee eenakters

za 26 februari 2011 09.16 uur

BUITENPOST -

Fryske Krite Bûtenpost speelt twee eenakters Op zaterdagavond 26 februari, 20.30 uur, en op zondagmiddag 6 maart, 15.30 uur, speelt het Buitenposter Kritetoaniel de eenakters “In soer Puddinkje”, en “In wyntsje liket my wol lekker ta” In “In soer puddinkje” maakt het publiek kennis met de curieuze en vooral hebberige familie van de heer Clairborn.

De familie komt samen om te luisteren naar het testament van hun overleden familielid. Het stuk wordt gespeeld door Piet Tiekstra, Remco de Poel, Iteke Roosma, Sjoukje Wiersma, Dictus Benedictus, Frouke Holtrop, Matty Zijlstra en Anjetta Hamstra. Regy: Gryt Pel. “In wyntsje liket my wol lekker ta” speelt zich af in het restaurant van een hotel. We ontmoeten daar twee echtparen waartussen een relatie blijkt te bestaan die verder gaat dan die van baas en werknemer..

Spelers: Foppe de Vries, Renate van der Meulen, Okko Jan Pietersma, Amerens de Vries en Frouke Holtrop. Regy: Rita Wijnsma. De Kritejûn van 26 februari is traditioneel met muziek en verloting, die van zondagmiddag 6 maart kent deze “drukte” niet, maar na afloop is er een Italiaans Buffet. Kaartverkoop: Hedera Bloemen in de Kerkstraat. Kaarten voor het Italiaans Buffet zijn verkrijgbaar tot en met uiterlijk 1maart. Info: 0511 541444.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

10,3 °C

4 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.