Account
Logo
Zoeken

Volendams muziekspektakel in Dokkum

vr 15 april 2011, 23.05 ondernemend nieuws

DOKKUM - Wegens groot succes van de kaartverkoop is het muziekspektal Dokkum meets Volendam verplaatst naar een ruimere plaats, en wel naar de feesttent op de locatie Zuiderschans te Dokkum. De organisatie ziet zich hiertoe genoodzaakt in verband met de enorme belangstelling voor dit evenement en de daarmee gepaarde snelle kaartverkoop. Dit grootse spektakel vindt dus niet meer plaats in het Colosseum, echter zijn de kaarten met de vermelding van deze locatie gewoon geldig.

Vrijdag 1 juli van 20:30 tot 01:00 uur zal dit Volendamse muziekspektakel plaatsvinden. Op deze avond zullen Nick en Simon, de 3 J’s, de BZN-tribute band, Mon Amour en dj Maurice het repertoire verzorgen. Bovendien zal er een verrassingsact aanwezig zijn die door de organisatie nog geheim wordt gehouden. Een unieke avond dus, aangezien nooit eerder zoveel Volendamse artiesten op een avond hier in de regio bijeen gekomen zijn. Voor de fans is het bovenal een absolute must om hierbij aanwezig te zijn.

De voorverkoop van de entreekaarten is enige tijd geleden al begonnen en verloopt zeer voorspoedig. Gezien dit feit belooft deze avond een groot succes te worden. De populariteit van de artiesten zorgt voor veel animo en beperkt zich niet alleen tot Friesland, maar reikt bovendien tot ver buiten onze provincie (Volendam, Zwolle, Groningen, Almere en nog vele andere plaatsen).

Kaarten zijn voor een bedrag van €25,- te verkrijgen in de voorverkoop en kosten €30,- aan de kassa.

De voorverkoopadressen zijn:
Videoland music store Dokkum
Eetcafé de Kalkman Wierum
Coop Verbeek Holwerd
Attenk Mook Oosternijkerk
Bosgraaf elektro Damwoude

De deuren gaan om 18:30 uur open.

Voor meer informatie en online kaartverkoop kunt u terecht op de website van de organisatie www.beintemaevents.nl

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws