21,3 °C
Foto: Geert Huisman

Feestweek Kootstertille van start

wo 22 juni 2011 21.36 uur

KOOTSTERTILLE -

Met het oplaten van de ballonnen werd woensdagavond het dorpsfeest van Kootstertille officieel geopend. Het startsein voor het oplaten van de ballonnen werd gegeven door Miss Dorpsfeest 2011 Amarinske van Houten.

Ook dit jaar is de feestcommissie er in geslaagd om een divers programma voor jong tot oud in elkaar te zetten. Zo startte vanmiddag al de gezellige middag/avond voor alle 50 plussers van Kootstertille met een koffie/borreluurtje en zijn er vanavond optredens van Gurbe Douwstra en Jacob Spoelstra. Donderdag worden er workshops gegeven aan de basisschoolleerlingen en ’s avonds is er een volleybaltoernooi. Vrijdagmiddag is er een braderie en voor de sportievelingen die niet bang zijn om vies te worden, de Biggerin en Barcherin. Een familie fiets/puzzeltocht staat voor zaterdag op het programma en ‘s middags voor de jeugd een sponsorviswedstrijd. Tot slot is er op zondag een speciale kerkdienst.

Naast al deze activiteiten is er tot en met zaterdagavond kermis met vele attracties en is er van woensdag- tot zaterdagavond muziek in de feesttent.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

21,3 °C

8 inbraken

9 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.

.