Account
Logo
Zoeken
Foto: Hessel Reitsma

Scooterrijder zwaargewond na ongeval

za 10 september 2011, 3.17 regionaal

LIPPENHUIZEN - Vrijdagavond even na tien uur is een 18-jarige scooterrijder uit Boelenslaan zwaargewond geraakt bij een frontale aanrijding met een auto op de Sweachsterwei in Lippenhuizen. De auto werd bestuurd door een 19-jarige Drachtster.

De auto kwam uit de richting van Lippenhuizen en wilde een auto inhalen. Op het moment dat de bestuurder de inhaalmanoeuvre inzette, dook er voor hem een tegemoetkomende scooter op. Beide bestuurders konden niks meer doen en een frontale aanrijding was het gevolg. De scooterrijder is over het dak geslingerd en zo achter de auto in de berm terecht gekomen. De scooter kwam door de impact tientallen meters verderop tot stilstand.

Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de zwaargewonde scooterrijder gestabiliseerd en meegenomen naar het ziekenhuis. Hij raakte gewond aan zijn been en had nekklachten. Beide inzittenden van de auto kwamen er zonder kleerscheuren vanaf.

Het VerkeersOngevallen Team van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht. De politie laat weten dat ze graag nog in contact komt met de bestuurder van de ingehaalde auto. Berger Tolman heeft beide voertuigen geborgen.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
0638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Wat moet er gebeuren met de gaswinning in Burgum?

Stoppen, genoeg is genoeg  
48.3%
Doorgaan, we hebben het gas nodig  
37.8%
Eerst meer onderzoek doen  
11.4%
Geen mening  
2.5%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

Poll: Was er deze zomer een toename van stank door de stinkfabriek?

Ja  
46.1%
Nee  
33.9%
Geen mening  
20%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!