11,8 °C

Curator verkoopt jachthaven Oostmahorn

vr 16 september 2011 13.34 uur

ANJUM - De jachthaven van Oostmahorn is door curator Oscar van Oorschot verkocht aan ondernemer Eddy Rondema van LMG Vastgoed BV. De verkoop werd gedaan nadat op 24 mei 2011 Jachthaven Oostmahorn B.V. in staat van faillissement verklaard werd door de rechtbank te Leeuwarden. Mr. Oscar van Oorschot werd aangesteld door de rechtbank als curator.

Vanaf mei 2011 tot en met heden hebben verregaande gesprekken plaatsgevonden met diverse gegadigden voor de jachthaven. De jachthaven, gelegen op een prachtige plek in Oostmahorn, met ruim 400 ligplaatsen en een groot aantal chaletplaatsen, was een gewild object. De jachthaven is uiteindelijk deze week verkocht. De heer Eddy Rondema heeft in overleg met Oscar van Oorschot de financierende bank benaderd en een bieding gedaan, welke door de bank is aanvaard.

Ondanks de eerste intentie van de heer Eddy Rondema om de jachthaven te (her)ontwikkelen, is de heer Rondema thans in een vergaand stadium met een opvolgend koper. Deze opvolgend koper is actief in de recreatiebranche en voornemens van Jachthaven Oostmahorn een moderne, goed uitgeruste en aantrekkelijk haven te maken.

 

Regionaal nieuws

vandaag, 10.19 uur

Brandweer redt paard uit sloot

donderdag 21 oktober | 2 reacties

Herfstkermis in Drachten

11,8 °C
13 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.