Account
Logo
Zoeken
Foto: Geert Huisman

Kuipers is specialist graffiti verwijderen

di 18 oktober 2011, 19.50 ondernemend nieuws

KOOTSTERTILLE - Schoonmaakbedrijf Kuipers BV uit Kootstertille heeft onlangs een nieuwe hogedrukreiniger in gebruik genomen. De directeur van de onderneming, de heer Bouke Kuipers vertelt vol trots: “De hogedrukreiniger is multifunctioneel inzetbaar, onder andere voor verwijdering van graffiti en lijmresten op bijvoorbeeld openbare gebouwen. Vooral gemeenten hebben met dit probleem te maken, maar ook woningbouwverenigingen en bedrijven. Met de investering in deze innovatieve hogedrukreiniger is Schoonmaakbedrijf Kuipers BV de specialist op het gebied van onder ander graffiti-verwijdering.”

Daarnaast is de hogedrukreiniger echter ook inzetbaar in de industriële reiniging waarbij gedacht kan worden aan de schoonmaak van machines, installaties en transportmiddelen. Een groot aantal industriële bedrijven uit de regio maakt al vele jaren tot grote tevredenheid gebruik van de diensten van Schoonmaakbedrijf Kuipers.

De hogedrukreiniger is instelbaar van 50 bar tot 500 bar. Het water is te verhitten tot boven het kookpunt, zodat met stoom en zonder het gebruik van chemische middelen, de objecten perfect te reinigen zijn. Hiermee draagt Schoonmaakbedrijf Kuipers heel direct bij aan een beter milieu.

Naast de bovengenoemde werkzaamheden houdt het schoonmaakbedrijf uit Kootstertille zich ook bezig met de schoonmaak van scholen, kantoorpanden, gemeentekantoren en overige bedrijfspanden. Ook particulieren weten de weg naar Schoonmaakbedrijf Kuipers te vinden, onder andere voor bijvoorbeeld de jaarlijkse schoonmaakwerkzaamheden van het houtwerk van de woning, glazenwassen en het ontstoppen van verstopte rioleringsbuizen.

“Wij zijn van alle markten thuis en kwaliteit in de uitvoering van onze werkzaamheden staat te allen tijde voorop”, aldus de heer Kuipers. Het bedrijf bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar en biedt aan ruim 50 gemotiveerde en gekwalificeerde personeelsleden werk. In de loop van de jaren heeft de onderneming een goede en betrouwbare naam opgebouwd op het gebied van schoonmaakwerk.

De heer Kuipers ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet, getuige ook de investering in de hogedrukreiniger. “Met deze nieuwe hogedrukreiniger zijn wij weer volledig up-to-date en klaar voor de toekomst”, zo laat de heer Kuipers ons weten.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
0638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Hoe ga jij gebruik maken van dit extra uur?

Lekker een uur langer slapen  
80.7%
Een uur langer langs bij de (schoon)familie  
5.2%
Bonus uur voor klusjes in en om het huis  
14.1%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!