Account
Logo
Zoeken

Interieuradvies bij Kachelspecialist

za 12 november 2011, 23.45 ondernemend nieuws

GOUTUM -

.... tijdens de Interieurdagen bij De Kachelspecialist op 19 en 20 november

Niets brengt meer gezelligheid in huis dan een knetterend haardvuur. En ook alternatieven als elektrisch- of gasgestookte kachels zorgen voor een unieke sfeer. De Kachelspecialist in Goutum presenteert een grote diversiteit aan modellen in een zeer ruim opgezette showroom, die met recht de grootste van het noorden genoemd mag worden. Of je nu houdt van een ouderwets gezellige speksteenkachel of een strakke blikvanger voor in huis, alles is mogelijk. "We presenteren altijd een groot aantal brandende opstellingen in de showroom," vertelt eigenaar Feico Prosje.

Gratis interieuradvies
Geïnteresseerden zijn van harte welkom om tijdens de Interieurdagen op zaterdag 19 en zondag 20 november te komen sfeerproeven. Tijdens deze dagen staat interieurarchitect Rein Feenstra tot ieders beschikking voor een half uur gratis interieuradvies. "Vaak hebben mensen een haard of kachel in gedachten, maar weten ze niet precies hoe ze dit in hun interieur moeten vormgeven. Ze kunnen een foto of tekening meenemen en hiermee advies inwinnen van Rein Feenstra."

Diverse fabrikanten besteden extra aandacht aan de showroom, door gloednieuwe modellen te presenteren. "Altech Speksteenkachels, Faber, Morsø, Handöl en Contura zijn hierbij aanwezig.

Gezellig bij een haardvoer vertoeven wordt al gauw geassocieerd met een goed glas wijn. Daarom verzorgt Wijnkamer Sparkelzz een wijnproeverij met maar liefst acht verschillende wijnsoorten. We maken er echt speciale dagen van inclusief hapje en drankje.

Liefde voor het vak
De Kachelspecialist teert op meer dan 25 jaar ervaring. De kracht van het bedrijf schuilt dan ook niet alleen in het enorme aanbod, maar vooral in het deskundige team medewerkers. "We hebben een eigen montageteam, waarmee we alle projecten, klein of groot, compleet verzorgen." Op ieder gebied is een medewerker aanwezig met een grote liefde voor het vak. Broer Kerkstra: "bijvoorbeeld is de speksteenkachel-specialist aanwezig en kan hij in geuren en kleuren vertellen over zijn favorieten. Geen standaard verkooppraatje, maar een eerlijk en oprecht verhaal." De ontwikkelingen op het gebied van kachels en haarden volgen zich in rap tempo op. "Wij volgen de trends op de voet en zorgen ervoor dat we altijd het nieuwste van het nieuwste kunnen bieden."

Verder is er voor alle bezoekers een kans om een prachtige BBQ van Dru te winnen of een Patio vuur van element4 ter waarde van 499,00 dus reden genoeg om een kijkje te komen nemen in onze prachtige showroom.

Natuurlijk ook voor deze dagen ook de herfstactie van 20 tot 70% korting op alle haarden, of 50% korting op de installatie van uw haard.

Graag tot ziens op 19 en 20 november.

Links:

www.wijnkamersparkelzz.nl
www.reinfeenstra.nl
www.dekachelspecialist.nl

De Kachelspecialist Goutum
Bredyk 49
9084 AG Goutum
T 058-2800966

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws