Account
Logo
Zoeken

Tytsjerker betrokken bij dodelijk ongeval

di 13 december 2011, 13.33 regionaal

ADUARD - Een vrachtwagenchauffeur uit Tytsjerk is dinsdagochtend betrokken geraakt bij een dodelijk ongeval op de Friesestraatweg (N355) bij Aduard. Een 38-jarige automobilist uit Aduard kwam bij het ongeval om het leven.

De Aduarder reed rond 6.30 uur in zijn personenauto over de Friesestraatweg naar Zuidhorn. In tegenovergestelde richting reed de vrachtwagencombinatie bestuurd door de 27-jarige man uit Tytsjerk. Door nog onbekende oorzaak begon de aanhangwagen van de combinatie te scharen. De auto kwam even later in botsing met de aanhanger. Door de klap kwam de personenauto in een naastgelegen gedeelte van de weg tot stilstand. Het 38-jarige dodelijk slachtoffer, die alleen in het voertuig zat, overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De 27-jarige vrachtwagenchauffeur uit Tytsjerk werd door agenten opgevangen. Hij werd meegenomen naar het bureau waar hij werd gehoord. Het wegvak tussen Den Horn en Aduard bleef lange tijd voor het verkeer afgesloten. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ernstige ongeval.

Meer informatie en beelden van het ongeval bij de collega's op 112Groningen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws