ONB wint derby tegen VV Drachten

zo 22 april 2012, 18.21 sportnieuws

DRACHTEN - Op Sportpark de Peppel in Drachten werd zondagmiddag de derby gespeeld tussen VV Drachten 1 en VV Onb 1. Op een druk bezocht sportpark werd deze wedstrijd in een sportieve sfeer gespeeld. Het was de strijd om de tweede plek in de 2e klasse waarop beide ploegen nog kans hebben. Onb kwam uiteindelijk als winnaar uit deze strijd met een einduitslag van 0-4.

De doelpunten kwamen op naam van 0-1 (Tjitze Deinum) de 0-2 werd gescoord door Menno Reinders de 0-3 Tjitze Deinum en de 0-4 kwam op naam van Menno Reinders. Door deze uitslag staat VV Onb tweede op de ranglijst en vv Drachten nu op de vijfde plaats.Dit mede omdat LSC 1890 won met 0-2 van Steenwijk van de koploper. Frisia 1 won met 6-1 van Gomos 1.