Account
Logo
Zoeken
7.1 °C

De Kaden: twee personen mishandeld

zo 12 augustus 2012, 11.52 uur

DRACHTEN - Op de Noordkade in Drachten zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee personen mishandeld. Beide verdachten van de mishandelingen zijn door de politie aangehouden.

De eerste mishandeling betrof een mishandeling, waarvoor een 21-jarige inwoner uit Drogeham als verdachte werd aangehouden. Het 23-jarige slachtoffer gaf aan door de verdachte geslagen te zijn. Door de klap viel hij en brak een stuk van zijn tand af. De verdachte werd door het slachtoffer aangewezen, waarna de agenten hem aanhielden en overbrachten naar het bureau. Daar werd hij voor nader onderzoek ingesloten. Het is onduidelijk wat de oorzaak van de mishandeling was.

De tweede mishandeling betrof een ruzie tussen twee Drachtsters. Hiervoor werd een achttienjarige man uit Dracthen aangehouden. Het 17-jarige slachtoffer uit Drachten gaf aan door de verdachte geslagen te zijn. Hierop werd de verdachte aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij werd voor nader onderzoek ingesloten. Het slachtoffer moet nog aangifte doen. Ook van deze mishandeling was onduidelijk wat de oorzaak ervan was.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
66.8%
Ja, op aanvraag  
15.2%
Nee  
18%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk