5.5 °C
Foto: Fokke Jongsma

Albert en Johan winnen Duopaalzitten

zo 19 augustus 2012 11.28 uur

KOLLUM - Albert en Johan Brouwer hebben het Duopaalzitten 2012 in Kollum gewonnen. De belangstelling was groot op de laatste avond in het Kollumer centrum. Een paar minuten voordat de klok tien uur sloeg, nam voorzitter Cor Hellinga het woord. Als eerste werd Jildert van de paal gehaald, hij bedankte direkt speciaal zijn vriendin en vroeg haar ten huwelijk, daarna mochten Mike en Remco van de paal. Zij hebben alle vier het record van 75 uren gehaald. Daarna kwam Kevin van de paal, hij was als duo gestart, maar helaas moest zijn partner vanmiddag van de paal omdat het niet meer ging.

Eenmaal op het podium werd het woord gegeven aan loco-burgemeester Jelle Boerema. Johan en Albert ontvingen als eerste een medaille en de wisselbeker. Hierna werden er cheques uitgedeeld aan de paalzitters en werd een groot applaus gegeven.

Hierna ontvingen de enkelzitters, Jildert Helling, Remco de Poel en Mike Boorsma een medaille, zij hebben maar liefst 75 uren paalgezeten. Er waren dus drie winnaars. De cheque van 1500 euro gaan deze winnaars met zijn vieren delen. Ook Kevin doet mee omdat hij begonnen was als duozitter en als enkel-zitter is geëindigd.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws