Account
Logo
Zoeken
Living Centre Oostpoort bestaat 1 jaar
Alex reikt reischeque uit aan Nynke Grijpma

Living Centre Oostpoort bestaat 1 jaar

wo 26 september 2012, 3.29 ondernemend nieuws

HARLINGEN - Het barst van de activiteiten op industrieterrein de Oostpoort in Harlingen aankomend weekend. Op zaterdag 29 september a.s. is het namelijk precies 1 jaar geleden dan Living Centre Oostpoort de deuren opende voor het publiek.

"Eigenlijk hebben we geen nee te koop" zegt Alex Wijnsma van de Markthal Harlingen trots. De Markthal staat voor grote inkoop van partijen en verkoop van allerlei artikelen voor soms wel 50% van de reguliere prijs. Markthal verkoopt onder andere verf en behang van de bekende merken als Sikkens en Sigma. Tevens heeft de Markthal een groot assortiment aan speelgoed voor de feestdagen, maar ook auto- fiets, inrichting en doe het zelf artikelen ontbreken er niet. Elke week nieuwe partijen en wisselende voorraden zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is te koop bij deze vestiging van de Markthal. We kunnen stellen dat de klanten ons goed hebben kunnen vinden het eerste jaar, dit is zeker reden voor een feestje!

Life & Garden Tuincentrum kent vele verschillende thema’s welke prachtig in rubrieken zijn ingedeeld, waardoor de bezoekers ontspannen kunnen shoppen. De rubrieken worden met seizoen thema’s aangevuld. Binnenkort begint de uitgebreide en sfeervolle kerstshow.

Vloerenhal Harlingen heeft een ruim assortiment aan betaalbare maar zeker kwalitatieve vloeren. Maar liefst 75 pallets laminaat prijken op de winkelvloer en daarom kan er direct uit voorraad geleverd worden. Laminaat van het merk Quickstep© heeft 1 leverdag, dus vandaag besteld, morgen in huis. Tevens heeft de Vloerenhal in het assortiment; kurk, PVC, lamelparket, massief hout, tapijt en vinyl en onderhoudsproducten voor uw vloer. “kwaliteit en service staan bij ons voorop”, verteld Inge Esveld van de Vloerenhal, en “wij zijn pas tevreden als u dat bent”. Ook voor het leggen van uw vloer bent u bij de Vloerenhal in Harlingen aan het juiste adres.

Onlangs hebben we bij de Vloerenhal een leuke actie gehad waarmee je een reischeque kon winnen. De gelukkige winnares was Nynke Grijpma. Binnenkort starten we weer met een nieuwe actie waarbij je een heather (terrasverwarmer) kunt winnen!

In verband met het 1-jarig jubileum zijn er dit weekend diverse acties, zoals maar liefst 20% korting op het gehele assortiment van de Markthal, terwijl de prijzen al super laag zijn! Bij Life & Garden hebben we een super scherpe plantaanbieding. Bij aankoop van 20 euro krijgt u ook nog de Life and Garden Big Shopper gratis! Ook is er een speciale actie bij aanschaf van de Life and Garden spaarkaart, u ontvangt dan maar liefst 20% korting op al uw aankopen. Klanten maken kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- als ze het gewicht van de inhoud van een kruiwagen die in de winkel staat opgesteld goed raden. Bij de Vloerenhal
krijgt elke klant 10% korting op het assortiment PVC, houten vloeren, tapijt en vinyl. Bij aankoop van laminaat zijn de plinten en ondervloer zelfs helemaal gratis!*

Voor de kinderen hebben we gezorgd voor een luchtkussen (bij mooi weer) een gratis suikerspin en wie wil kan mooi geschminkt worden. Elke betalende klant ontvangt bovendien een gratis Sundae ijsje, aangeboden door de McDonald’s in Harlingen.

Bovenstaande acties gelden op zaterdag en zondag.

Voor meer informatie en de nieuwste acties kunt u kijken op onze website: www.lcop.nl

*) vraag naar de voorwaarden.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws