Logo
Zoeken
Zoeken
2.3 °C
© Geurt P. Maassen van den Brink

Kermisexploitant vertrekt na diefstal

vr 28 september 2012 21.20 uur

SURHUISTERVEEN - Kermisexploitant H. van Kammen uit Burgum is vrijdagavond vertrokken met drie attracties vanaf de kermis op het Torenplein in Surhuisterveen. Bij Van Kammen werd ongeveer de helft van de munten van de botsauto's gestolen.

Van Kammen besloot daarom dat de jeugd een uur lang de kans kreeg deze munten terug te brengen. Daarop werd een aantal munten teruggebracht. Dit was voor de exploitant echter onvoldoende waarop hij besloot om de draaimolen, de zweef en de botsauto-attractie af te breken.

Van Kammen: "Bij ons is al bekend wie de dader is. Het betreft een jongen uit Drogeham. Hij is hier al geweest." Hij vervolgt: "Gisteravond werd de bak met munten uit de wagen gehaald en mocht iedereen die dat wilde een graai eruit doen. Vandaar dat er nu veel munten in omloop zijn." Tijdens het afbreken bleef de politie een oogje in het zeil houden.

De organisator van de kermis, de man van de schiettent, vindt het jammer dat de exploitant vertrekt. "De goeden moeten het zo met de kwaden ontgelden." Van Kammen weet in ieder geval, dat hij na drie jaar op de kermis in Surhuisterveen te hebben gestaan, niet weer terugkomt.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....