Logo
Zoeken
Zoeken
5.9 °C

Drachtster aangehouden voor misbruik

zo 02 december 2012 16.47 uur

DRACHTEN - Een 23-jarige inwoner van Drachten is vrijdagavond door de politie aangehouden in het onderzoek naar het misbruik van een zesjarig meisje. De 23-jarige man kon na uitgebreid onderzoek worden aangehouden en hij zich nog altijd vast.

Het zesjarig meisje werd vorige week zondag 25 november misbruikt in een speeltuin aan de Westerwird in de Drachtster wijk De Wiken. Dit alles vond plaats tussen 16.00 uur en 17.15 uur.

Aan het begin van zondagavond 25 november werd de politie gewaarschuwd. In en rondom de speeltuin werd sporenonderzoek verricht en ook spraken rechercheurs met diverse buurtbewoners en andere betrokkenen. Ondanks de aanhouding van de 23-jarige inwoner van Drachten is het onderzoek nog niet afgerond. De politie wil dringend in contact komen met mensen die vorige week zondag( of eerder) een man in of rond de speeltuin aan de Westerwird hebben gezien die voldoet aan het onderstaande signalement.

Het signalement van de verdachte:

  • Blanke man van 23 jaar
  • Lengte van boven de 1.80 meter
  • Tenger postuur
  • Lichtblond 'piekerig' haar
  • Gekleed in een shirt- of overhemd met lange mouwen en een spijkerbroek
  • Donkergekleurde jas

Ook wil de politie graag in contact komen met een jongeman die zondag tussen 16.00 uur en 17.15 uur langs de speeltuin is gefietst en volgens getuigen de verdachte heeft begroet.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....