Account
Logo
Zoeken
4.4 °C

Dronken Feanster schopt hulpverleners

zo 24 maart 2013, 9.19 uur

SURHUISTERVEEN - Een 17-jarige inwoner van Surhuisterveen is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden na geweld tegen hulpverleners.

Surveillerende agenten kregen in de nacht van zaterdag op zondag melding van een reanimatie nabij de Skieding in Surhuisterveen. Van een reanimatie bleek echter geen sprake. De 17-jarige jongen was zwaar onder invloed van alcohol aangetroffen in de berm naast de weg. Gezien de kou reden om de hulpdiensten te waarschuwen.

Het ambulancepersoneel ontfermde zich in eerste instantie over de jongen. Al snel was de komst van de politie gewenst. De 17-jarige ging volledig door het lint. Hij sloeg, schopte en beledigde het personeel van de ambulance. Ook in het bijzijn van de agenten bleef de jongen zeer agressief. Met spoed werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Ook daar was hij niet onder controle te krijgen. Toen hij een agent in het gezicht spuugde was de maat vol. In overleg met de dienstdoende arts van het ziekenhuis werd de medische behandeling gestaakt.

Met de nodige moeite werd inwoner van Surhuisterveen overgebracht naar het cellencomplex van het politiebureau. Daar werd hij ter ontnuchtering en voor nader onderzoek ingesloten. Het personeel van de ambulancedienst deed aangifte.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
74.4%
Heel misschien wordt het nog wat....  
3.3%
Ik hoop dat het doorgaat!  
22.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie




regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'