Account
Logo
Zoeken
Op de foto van links naar rechts: verkoopmedewerkers Theo van Rooijen, Richard Mulder, Inge Esveld en manager Alex Wijnsma.

Topkwaliteit PVC-vloeren bij De Vloerenhal

ma 19 augustus 2013, 10.15 ondernemend nieuws

HARLINGEN - Vloerenhal Harlingen heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de vloerengigant van het noorden. "Wij hebben maar liefst 75 pallets laminaat op voorraad" vertelt Alex Wijnsma van de Vloerenhal. "Als u nu landelijk, modern, trendy, klassiek of romantisch woont, wij hebben de juiste vloer." En voor elke budget, want er is al laminaat vanaf 6,99 per m2. Wij hebben de nieuwste kleuren, van landelijk eiken tot modern wit en populaire grijstinten. "Wij zijn erkend dealer van o.a. Quick-Step, Mflor PVC, Beautifloor."

Harde vloeren zoals laminaat en PVC zijn erg in optrek en de Vloerenhal loopt hierin voorop. Inmiddels kan de Vloerenhal u meer dan 50 verschillende PVC vloeren aanbieden, en daarvan zijn de bestverkochte vloeren van VH modern Living ook nog gewoon uit voorraad leverbaar. "Bij de Vloerenhal in Harlingen gaan we mee met de allernieuwste trends van dit moment en zorgen ervoor dat wij de voorraad op peil houden van deze populaire vloeren. U grijpt dus nooit mis als u bij de Vloerenhal uw vloer koopt, en door de ruime keuze heeft u toch een unieke vloer in uw woning."

Bij de Vloerenhal werken ze met een team van vakmensen, zowel op de winkelvloer als bij de legservice werken ze met eigen ervaren parketteurs en bezorgers. De Vloerenhal is in staat om in elke situatie een passende oplossing te bieden. Denk daarbij ook aan renovatie van uw parketvloer. De Vloerenhal scoort hoog in afwerkingsniveau en geeft op de gelegde vloeren altijd minimaal 5 jaar leggarantie bovenop de fabrieksgarantie!

Vloerenhal Harlingen beschikt over een groot assortiment zoals: massief hout, lamel parket, PVC, lange en brede planken laminaat maar ook kan u bij ons terecht voor tapijt, vinyl, karpetten en matten in verschillende afmetingen. Ook voor onderhoud en reinigproducten bent u bij de Vloerenhal aan het juiste adres.

U bent van harte welkom bij ons in de showroom aan de Fahrenheistraat 5 (naast de McDonald’s). Wij zijn gevestigd in Living Centre Oostpoort. Onder het genot van koffie of thee maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Kijk voor meer informatie op www.vloerenhal.eu

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws