Account
Logo
Zoeken
8.2 °C

Candlemass speelt op Dokk'em Open Air

di 27 januari 2015, 10.15 uur

DOKKUM - De legendarische Zweedse doom metalband Candlemass komt voor een exclusieve Nederlandse festivalshow naar Dokk'em Open Air. Candlemass is vastgelegd als headliner van de festivalvrijdag. Met klassieke albums op zak als 'Epicus Doomicus Metallicus' en 'Candlemass' en met de doom-hit 'Solitude' op de setlist, is dit een show die geen enkele metalliefhebber mag missen.Ook bevestigd is de reünie van de Friese grindcoreband My Mind’s Mine. Deze cultband verwierf rond de millenniumwisseling wereldwijd veel aanzien in de undergroundscene. Twee decennia na de oprichting gaan de heren weer samen het podium op.

De tiende editie van Dokk’em Open Air vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni 2015. Net als vorig jaar vindt het festival plaats op het sfeervolle evenemententerrein aan de Parklaan, aan de rand van de historische Elfstedenstad Dokkum. In totaal spelen zo’n 20 acts op Dokk’em Open Air 2015, verdeeld over twee dagen.

Tot nu toe zijn bevestigd:
My Dying Bride (GB), Candlemass (SE), Powerwolf (DE), God Dethroned (NL), Biohazard (US), Madball (US), Threshold (GB), Legion Of The Damned (NL), The Gentle Storm (NL), Moonsorrow (FI), My Mind’s Mine (NL) en Herder (NL).

De rest van het programma wordt in de komende maanden bekend gemaakt.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!