Udiros wint thuis van DTL

ma 6 april 2015, 11.06 sportnieuws

NIEUWEHORNE - DTL moest zaterdagmiddag naar Nieuwehorne om het op te nemen tegen Udiros. Udiros staat bovenaan dus misschien kan DTL het wel even spannend maken in de competitie.

Eerste helft
DTL maakte vanaf het begin gelijk een doelpunt. 0-1 Vanaf het begin ging het gelijk op in de strijd, het was van beide kanten niet goed. 2-2
Udiros liep uit op DTL in de eerste helft. DTL kwam er niet goed uit, het was telkens zoeken naar de juiste kans, het bleef moeizaam in de eerste helft.
Udiros zocht wel de juiste kansen en DTL niet dat was het verschil.

Veel onnodige fouten van DTL kon Udiros het gat van 5 punten maken 7-2
Toen kwamen we nog wel terug maar het was niet genoeg voor de eerste helft.

Ruststand was 8-4
Het was zaak voor DTL om scherper te beginnen dan de eerste helft om nog wat te kunnen doen aan deze wedstrijd, om het nog spannend te maken en voor de punten.

Tweede helft.
DTL maakte net als de eerste helft gelijk een doelpunt 8-5. Daarna kwam DTL er niet uit en nam Udiros het over. Door een paar afstandschoten en een paar fouten maakte Udiros de voorsprong groter 13-6. Udiros was effectiever, voor DTL was het zaak de koppen bij elkaar te houden en gewoon er in blijven geloven.

Vanaf dit punt begon DTL beter te spelen, Ze scoorden wel weer. Halverwege de tweede helft kwam Udiros er niet veel meer aan te pas. 14-9
DTL kwam steeds beter in het spel, door een paar goeie aanvallen kwamen we goed terug, 15-12. DTL bleef er in geloven en kwam er steeds dichterbij, vanaf dit punt konden we het niet verder doordrukken. DTL was in de tweede helft beter alleen hadden ze in de eerste helft wat scherper geweest hadden we misschien nog wel puntjes gepakt.

Het was niet genoeg voor DTL, Daardoor won Udiros met 15-12.

De volgende wedstrijd voor DTL is: It fean 1 - DTL 1.