Account
Logo
Zoeken
4.7 °C
© Jochem Wiersma |  Een veilige omgeving maak je samen was de boodschap tijdens de week van de veiligheid in beide gemeenten.

Veiligheidsweek Dongeradeel Dantumadiel

vr 27 november 2015, 21.30 uur

DOKKUM - In de gemeenten Dongeradeel en Dantumadiel stond de afgelopen week het thema veiligheid centraal. "Een veilige omgeving maak je samen" was de boodschap tijdens de week van de veiligheid in beide gemeenten.

Van maandag tot en met vrijdag waren er in de beide gemeenten diverse avonden georganiseerd voor de burgers in Dongeradeel en Dantumadiel.

De week begon op maandag met een preventiebijeenkomst "laat je niet overvallen" voor ondernemers en winkeliers in de IJsherberg in Dokkum en een voorlichtingsavond met een ex-inbreker in De Westereen. Op de dinsdag gaven de hondengeleiders van de politie een demonstratie met hun honden in De Westereen en gaf de brandweer in Anjum een demonstratie van een woningbrand.

De woensdag werd de voorlichtingsavond met de ex-inbreker ook nog gegeven in Holwert en de woningbrand in Driezum. In Feanwâlden werd op de donderdagavond een burgernetoefening gehouden ivm een woninginbraak met aansluitend een voorlichtingsbijeenkomst. De week van de veiligheid in Dongeradeel en Dantumadiel werd vrijdag afsloten met een veiligheidsmarkt in het gemeentehuis van Dokkum.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381


regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand


Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.5%
Nee  
55.3%
Maakt me niet uit  
18.3%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!