-1,6 °C
Foto: Noordernieuws

Chaos op de A7 door ongevallen

vr 27 november 2015 22.22 uur

LUXWOUDE -

Vrijdagavond omstreeks half acht kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval met meerdere voertuigen op de A7 tussen Heerenveen en Tjalleberd. Bij dit ongeval waren vijf voertuigen betrokken. Brandweer Heerenveen, vier ambulances en politie kwamen met spoed ter plaatse. Een aantal personen zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Vrijwel gelijktijdig vond er een aanrijding tussen drie voertuigen plaats op de A7, ditmaal ter hoogte van Luxwoude. Ook daar kwamen de hulpdiensten ter plaatse. Ook op deze locatie moesten enkele voertuigen worden geborgen.

Rond half negen botsten er een aantal voertuigen op de A7 ter hoogte van Tjalleberd en dan vanuit de rijrichting van Drachten naar Heerenveen. Brandweer Heerenveen en Gorredijk werden hiervoor opgeroepen. Hier botsten een drietal auto's op elkaar. Onbekend is of hier ook gewonden vielen. Ten tijde van de hulpverlening botsten bij de afzetting diverse auto's op elkaar. In totaal werden een vijftal auto's geborgen bij deze aanrijding.

De A7 is in beide richtingen gestremd geweest.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws