Logo
Zoeken
Zoeken
6.4 °C

Popke Wijma nieuwe trainer Quick'21

ma 25 april 2016 13.56 uur

OUDEGA - Het bestuur en technische commissie van Quick'21 zijn er in geslaagd een enthousiaste en ambitieuze trainer voor het seizoen 2016-2017 te vinden.
De 36-jarige Popke Wijma uit Hurdegaryp heeft na een aantal positieve gesprekken zijn jawoord gegeven aan de club waar hij als jeugdlid ooit begon.

Na een actieve spelersloopbaan bij o.a. Quick'21, Veenwouden,Nij Libben, V. en V., Tietjerk en De Walden heeft de ex-werknemer in de bouw zich gestort op het trainersvak. Na verschillende jeugdteams onder zijn hoede te hebben gehad en een periode als assistent-trainer bij De Walden vond Wijma het tijd om op eigen benen te staan. Quick'21 is blij hem deze kans als hoofdtrainer te kunnen geven. Wijma ziet voldoende potentie in de jeugdige selectie en staat de popelen om met de huidige (gedeelde) koploper in de 2e klasse B een stap voorwaarts te maken. Als huidig Pabo-student heeft Wijma naast zijn carrièreswitch op de arbeidsmarkt nu ook zijn trainerscarrière een nieuw leven ingeblazen.

Wijma volgt Lennert Westerhof op, die de selectie de afgelopen anderhalf seizoen onder zijn hoede had. Verschillende oorzaken zorgden ervoor dat Westerhof het seizoen niet bij Quick'21 heeft af kunnen maken. In goed onderling overleg is er na de zaalcompetitie, waar Quick'21 op een 2e plaats eindigde in de 2e klasse B, een eind gekomen na een prettige samenwerking. De TC wil vanaf deze plek Westerhof nog bedanken voor zijn inzet bij Quick’21 en wenst hem veel succes bij zijn volgende klus toe.

De korfbalvereniging Quick’21 wenst Popke Wijma veel succes toe het nieuwe seizoen toe en hoopt naast het positieve trainersnieuws het lopende veldseizoen nog te bekronen met een kampioenschap in de 2e klasse. Cruciaal zal de wedstrijd op 21 mei zijn in Sneek, waar medekoploper De Waterpoort dan de tegenstander is.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....