9,3 °C

Waaksma neemt vervoer Alliade over

wo 04 mei 2016 23.07 uur

KOOTSTERTILLE -

Taxicentrale Waaksma uit Kootstertille is de nieuwe vervoerder voor Zorggroep Alliade. Na het faillissement van Taxi Klomp is Alliade op zoek gegaan naar een nieuwe vervoerder omdat de overname-kandidaat niet voldeed. Waaksma verzorgt vanaf zaterdag 14 mei het vervoer van de cliënten van Talant, WIL en Meriant.

Slechts een klein aantal cliënten krijgt te maken met een nieuwe chauffeur. Zoveel mogelijk chauffeurs van Klomp blijven voor Waaksma rijden, op dezelfde bus en op dezelfde route. Dat zorgt voor continuïteit. Daarnaast heeft Waaksma, net als Alliade, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Waaksma zet zich in om de overgang naar een eventuele nieuwe chauffeur zo soepel mogelijk te laten verlopen door middel van een persoonlijke kennismaking.

Waaksma en Alliade zijn geen onbekenden voor elkaar. Waaksma rijdt al tientallen jaren voor cliënten van met name Talant. Ze hebben bewezen deze opdracht aan te kunnen. De afgelopen jaren reed Waaksma samen met andere onderaannemers al de helft van alle ritten van Alliade. Deze onderaannemers blijven ook voor Waaksma rijden.

 

Regionaal nieuws

9,3 °C

8 inbraken

8 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.