19,5 °C
© Jochem Wiersma |  In de auto, met Pools kenteken, zat één persoon die een nat pak opliep

Auto belandt in sloot langs Lauwersseewei

za 14 mei 2016 18.58 uur

ALDTSJERK -

Een automobilist is zaterdag rond 18.40 uur in de sloot gereden langs de Lauwersseewei N361 bij Aldtsjerk. De automobilist reed vanaf Aldtsjerk in de richting van Dokkum. Voor zover bekend, betrof het een eenzijdig ongeval waarbij de bestuurder links in de berm terecht kwam. Na een stuurcorrectie belandde het voertuig vervolgens op zijn zij in de sloot. Een omstander heeft geholpen om de bestuurder van het voertuig eruit te halen.

Een ambulance is na het ongeval ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen. Het personeel kon echter niet bij de bestuurder komen aangezien hij - en de omstander - zich aan de andere kant van de sloot bevonden. De bestuurder en een omstander kregen elk van het ambulancepersoneel een deken en een reddingsdeken in afwachting van de brandweer.

De brandweer van Gytsjerk is ter plaatse gekomen om met een ladder alsnog de overzijde te kunnen bereiken. Het slachtoffer kon zelf lopend via de ladder de overkant bereiken en raakte voorzover bekend niet gewond bij het ongeval. De bestuurder zou onder invloed van alcohol het voertuig bestuurd hebben.

FOTONIEUWS


 

Regionaal nieuws

19,5 °C

8 inbraken

7 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.