11,7 °C

Juridische samenwerking KabelNoord onderzocht

do 22 september 2016 14.50 uur

BEETSTERZWAAG - De provincie Fryslân onderzoekt de haalbaarheid van de samenwerking met KabelNoord. De provincie heeft dat bekendgemaakt bij het afzeggen van een informatieavond over glasvezel-internet in Beetsterzwaag. Deze avond zou donderdagavond worden gehouden maar de provincie heeft de bijeenkomst op het laatste moment afgezegd. Kabelaar KabelNoord uit Dokkum zou op deze avond hun producten gaan aanbieden.

De provincie schrijft: "Bij deze delen wij u mede dat wij deze bijeenkomst tot nader orde uitstellen. Op dit moment doen wij nader onderzoek naar de praktische en juridische haalbaarheid van de samenwerking met KabelNoord, dit in verband met specifieke wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij op dit moment bij nader inzien niet voldoende voorzien in de informatiebehoefte van de aanwezigen en ook concrete vragen niet adequaat beantwoorden."

Tijdens de geplande avond, die zou plaatsvinden in MFA De Buorskip in Beetsterzwaag, zouden diverse sprekers van de gemeente Opsterland, provincie Fryslân en KabelNoord aan het woord komen.

 

Regionaal nieuws

vandaag, 10.19 uur

Brandweer redt paard uit sloot

donderdag 21 oktober | 2 reacties

Herfstkermis in Drachten

11,7 °C
13 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.