Logo
Zoeken
Zoeken
2.6 °C

Hidde Kazimier en Andries Rozema werden 1e hun versie van Bruno Mars

Succesvolle playbackshow in de Pipegael

di 25 oktober 2016 10.54 uur

BROEKSTERWâLD - In Doarpshus de Pipegael in Broeksterwald werd zaterdagavond de jaarlijkse playbackshow gehouden. Dit jaar waren er 23 acts, waarvan zelfs sommigen met eigen decorstukken. Het standaarddecor was, net als de presentatoren, in tropische stijl.

Al met al had de jury, bestaande uit Piet van Althuis, Jan Haakma en Tiffany van der Wal, weer een lastige taak om dit geheel goed te beoordelen. Uiteindelijk zijn zij tot het volgende oordeel gekomen:
In de categorie zangers en zangeressen ging de eerste prijs naar Sjoukje Plutschouw met het nummer Ice Queen van Within Temptation, de 2de prijs was voor Grieta Koonstra met het nummer Baby One More Time van Britney Spears, tevens is Grieta al 4 maal op rij de winnares van de 2de prijs, de 3de prijs ging naar Albert van Dijk met het nummer One Call Away van Charlie Puth.

In de Categorie groepen werden Hidde Kazimier en Andries Rozema 1e met het nummer Uptown Funk van Bruno Mars, 2de werden de 3 gezusters Postema, Joanne, Tessa en Hanna met het nummer Survivor van Desteny’s Child en de 3de prijs ging naar Thirza Scherjon, Jildou Anjema en Eline Terpstra met het nummer Just Like Fire van Pink.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....