Account
Logo
Zoeken
8.7 °C
Foto: Jelke Jongsma |  De bestuurder raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en kwam tegen een boom tot stilstand

Ernstig ongeval op Wâldwei: auto rijdt tegen boom

ma 5 juni 2017, 18.42 uur

DRACHTEN - Bij een ernstig verkeersongeval op de Wâldwei (N31) bij Drachten zijn maandag rond 18.25 uur twee personen uit die plaats zwaargewond geraakt. Een auto reed de oprit van de Wâldwei bij Drachten op en raakte door onbekende oorzaak meteen van de weg. Het voertuig reed daarbij tegen een boom, waarbij een veertienjarige jongen uit het voertuig werd geslingerd en een man, een familielid (53) van de jongen, bekneld raakte.

Medeweggebruikers zagen het ongeval gebeuren en waarschuwden direct de hulpdiensten.De jongen werd na de aankomst van de hulpdiensten snel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Met de beknelde persoon zijn de hulpdiensten lange tijd bezig geweest om hem te bevrijden uit zijn benarde positie. De man is vervolgens ook naar het ziekenhuis in Groningen vervoerd.

Het eenzijdige ongeval gebeurde bij Drachten ter hoogte van de oprit van de Wâldwei bij Drachten. Op de weg is een remspoor te zien dat recht naar de berm leidt. De bestuurder van de BMW kwam tegen een boom tot stilstand. Drie ambulances en de traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen. De heli landde midden op het wegdek van de Wâldwei. Ook de brandweer van Drachten kwam ter plaatse om het slachtoffer te bevrijden.

Het verkeer richting Leeuwarden (over N31) werd afgezet en werd omgeleid in en bij Drachten. De weg is kort na 20.30 uur helemaal weer vrijgegeven voor het verkeer richting Leeuwarden.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Tijgertje vermist in Drachten

Tijgertje vermist in Drachten

regionaal nieuws

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369

Aanhanger verliest lading glasplaten op N369




regionaal nieuws

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij

Burenruzie in De Westereen loopt uit op vechtpartij



regionaal nieuws

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Automobilist (29) met teveel drank op botst op lantaarnpaal

Poll: Wat vindt u van de overstap van Joran Jager?

Een verstandige keuze  
26.6%
Een slechte keuze. Hij had zijn partij en liberale principes trouw moeten blijven  
28%
Maakt niet uit, hij is er voor de inwoners  
17.5%
Geen mening  
28%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!