Account
Logo
Zoeken
6.2 °C
SC Twijzel en KV Olympia openen nieuw sportpark

SC Twijzel en KV Olympia openen nieuw sportpark

vr 15 juni 2018, 14.56 uur

TWIJZEL - Zaterdag 16 juni a.s. wordt het nieuwe sportcomplex in Twijzel feestelijk geopend. Nadat de Gemeente Achtkarspelen in april 2017 groen licht heeft gegeven is er door diverse ondernemers en de vele vrijwilligers van S.C. Twijzel en K.V. Olympia veel werk verzet. Met natuurlijk ook dank aan de sponsoren van de beide verenigingen en Gemeente Achtkarspelen die het mogelijk hebben gemaakt om dit mooie sportcomplex te realiseren. Inmiddels worden er al volop met veel plezier wedstrijden gespeeld door beide sportclubs.

Zaterdag 16 juni worden er leuke activiteiten georganiseerd voor iedereen uit Twijzel. Voor de kinderen tot 13 jaar start het programma om 14.30 uur met een spellencircuit (opgave terplekke) en voor de jeugd vanaf 13 jaar begint rond 16.00 uur een mixtoernooi (opgave terplekke) met wedstrijden in korfbal en voetbal.

Sipke Hulshoff oud voetballer van S.C. Twijzel en o.a. jeugd- en assistent/interim trainer bij SC Cambuur zal om 17.30 uur het sportcomplex openen. Daarna start het mixtoernooi voor iedereen vanaf 17 jaar om 18.00 uur (opgave van te voren in de beide kantines of terplekke). Na de prijsuitreiking om 20.30 uur start de feestavond met live muziek.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie

Auto botst tegen boom bij Drachtstercompagnie








regionaal nieuws

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe

Marco Kroon spreekt veteranen in Drachten toe