Account
Logo
Zoeken
9.9 °C

Tafeltennis: Friese triomf in Oegstgeest

ma 17 september 2018, 17.48 uur

BUITENPOST - Voor het eerste herenteam van TTV Buitenpost stond op zaterdagmiddag de eerste verre uitwedstrijd van het 3e-divisie-seizoen op de kalender. In Oegstgeest gingen Thomas Kuijer (inmiddels blessurevrij), Jaap van Tijum en Arnoud Hofman de strijd aan met Pecos 3; Jens Wiersma, Thomas Jansen en Maaike van de Pavoordt.

Kuijer kampte met opstartproblemen in zijn openingswedstrijd tegen Wiersma. Hij gaf zijn debuut voor de Buitenposters echter, met zeges op van de Pavoordt en Jansen, alsnog glans. Aanvoerder van Tijum begon eveneens met een nederlaag; hij verloor van Jansen. Met al zijn ervaring en werklust trok hij wél zijn wedstrijden tegen Wiersma en van de Pavoordt over de streep. Met enig fortuin wist Hofman hetzelfde te presteren. Op de goed serverende Jansen kreeg ook hij onvoldoende vat. Kuijer en van Tijum zorgden in het dubbelspel voor een belangrijk bonuspunt. Dankzij een degelijke 0-3 zege op het duo Wiersma/Jansen werd Pecos 3 in eigen huis op een 3-7 nederlaag getrakteerd.

Damesteam wint uit bij de koploper met 3-7

De dames van TTV Buitenpost speelden in Leiden tegen koploper Docos-wolkyshop.nl 1 in de 3e divisie. Linda Kleiker nam de rol van kopvrouw op zich en wist alle drie haar wedstrijden in winst om te zetten tegen Astrid Koppers, Yolanda Bloemen en Ellen Hoogervorst. Anine Stegeman pakte twee punten voor Buitenpost met winstpartijen op Koppers en Bloemen en Rianne Komrij zorgde voor een overwinning op Koppers in de afsluitende partij. Komrij en Stegeman haalden samen ook de overwinning binnen bij het dubbelspel tegen het duo Koppers/Hoogervorst. Door de overwinning staan de dames bovenaan na twee wedstrijden, een puntje voor op de nummer twee en drie.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende

Gewonde bij botsing op Kolonieweg in Opende


kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer