8.5 °C

V&V niet opgewassen tegen de Granaet

ma 18 februari 2019, 12.00 uur

DOKKUM - Hoewel de temperaturen laten zien dat het veldseizoen voor de deur staat, staan er nog een paar wedstrijden in de zaal op het programma. Dit weekend was de Granaet aan de beurt. Het 2e verloor met 18-14. Het eerste team van Vlug & Vaardig kreeg het een zwaarder te verduren met een eindstand van 21-10.

Vanaf het begin was de Granaet sterk en al gauw stond er 3-0 op het scorebord. Van het gastteam wist alleen Luut Peter Nieuwenhuis de korf in de eerste helft twee keer te vinden. De Dokkumers bleven scoren en de teams gingen met een stand van 12-2 de rust in.

Meteen na de rust was het Ludolf van der Molen die twee keer achter elkaar scoorde. De Granaet was fel en liet het er niet bij zitten. Met nog doelpunten van Luut Peter Nieuwenhuis, Ettha Kootstra en Ron Berkenbosch werd het steeds duidelijker dat de wedstrijd gespeeld was. Femke Feenstra, wederom Ron Berkenbosch en Sytze Brouwer vonden nog de korf maar dit was niet genoeg om weerstand tegen de scorende tegenpartij te bieden. Na het eindsignaal van scheidsrechter L. Veenstra was de stand 21-10.