Account
Logo
Zoeken
17.3 °C
Foto: Henk Stoelwinder

Ludieke opening Zwembad De Delte in Gorredijk

za 27 april 2019, 22.00 uur

GORREDIJK - Op Koningsdag wordt ieder jaar traditiegetrouw het zwembadseizoen feestelijk geopend en mag iedereen vrij komen zwemmen in zwembad De Delte. Wethouder Libbe de Vries van de gemeente Opsterland was uitgenodigd om het nieuwe entreegebouw en het zwemseizoen te komen openen.

Na eerst het lint te hebben doorgeknipt liep de wethouder met een ferme pas door de papieren deuropening en werd het nieuwe entreegebouw geopend. Het entreegebouw was voor deze openingshandeling ingepakt met pakpapier.

Ieder jaar worden er weer verbeteringen en vernieuwingen doorgevoerd in zwembad De Delte. Dit jaar werden de toegang en het entreegebouw aangepakt. Voor de vrijwilligers betekent de nieuwbouw een welkome verbetering. Zij krijgen hierdoor een ruimer onderkomen voor de kaart- en abonnementenverkoop. Tevens maakt de nieuwbouw de verkoop van ijs en snacks mogelijk.

De geplande nieuwbouw van een grote luifel met zonnepanelen liep vertraging op en kwam voor deze opening te vroeg. Toch redenen genoeg om het seizoen feestelijk te openen, met spelletjes en clinics door zwemclub ISIS en waterpoloclub DraGor. Voor de kinderen was er gratis IJs van De Jong’s IJs uit Gorredijk en er werden gezonde snacks en drinken beschikbaar gesteld door Albert Heijn. Ondanks de slechte weersvoorspelling was het nog gezellig druk en maakte een waterig zonnetje veel goed op deze Koningsdag.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




tech & media

Muziektheater zoekt zangers en acteurs

Muziektheater zoekt zangers en acteurs





regionaal nieuws

Lelylijn: 'Er is maar één station en dat is Drachten'

Lelylijn: 'Er is maar één station en dat is Drachten'


regionaal nieuws

Raadsakkoord over uitbreiding Sluisfabriek in Drachten

Raadsakkoord over uitbreiding Sluisfabriek in Drachten