Account
Logo
Zoeken
4.1 °C
Foto: Jelke Jongsma |  De politie, een tweetal ambulances en het Mobiel Medisch Team zijn per traumahelikopter ter plaatse gekomen.

Brugbouwers redden te water geraakte vrouw

di 20 augustus 2019, 13.42 uur

KOLLUM - Een vrouw is dinsdagochtend rond 11.45 uur te water geraakt langs het Nieuwpad in Kollum. Ze raakte door nog onbekende oorzaak te water, werknemers van een bedrijf die bezig zijn met het vernieuwen van de Ooster- en Westerdiepswal in Kollum zagen het lichaam drijven bij de Sylsterryd.

Daarop werd direct redding verricht en 112 gebeld. De politie, een tweetal ambulances en het Mobiel Medisch Team zijn per traumahelikopter ter plaatse gekomen.

De vrouw is door omstanders gereanimeerd, later is dit overgenomen door de hulpverleners. Na een langdurige behandeling is de vrouw, onder begeleiding van de arts van het Mobiel Medisch Team, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft onderzoek gedaan hoe de vrouw in het water is gevallen. De vrouw is later op de dag overleden. Ze woonde in Meckama State en ze was ten tijde van het ongeval onderweg naar huis. Door harde regen was haar zicht mogelijk belemmerd waardoor ze te water raakte.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381

Vrachtwagen raakt in de berm langs N381



regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'





regionaal nieuws

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Sluisfabriek Drachten krijgt meer vrije hand

Poll: Goede keuze of niet?

Ja  
26.4%
Nee  
55%
Maakt me niet uit  
18.6%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!