Account
Logo
Zoeken
7.9 °C

Gewonde bij botsing op Rijksstraatweg

za 30 mei 2020, 17.04 uur

JISTRUM - Een bejaarde vrouw is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Rijksstraatweg bij Jistrum. Ze reed vanaf het Wyldpaed de N355 op. Op dat moment kwam een automobiliste aanrijden die vanaf Twijzel richting Noardburgum reed. Ze had volgens eigen zeggen al wat vaart geminderd vanwege de oversteekplaats voor fietsers. Een aanrijding kon ze niet meer voorkomen.

De bejaarde vrouw raakte bekneld achter het stuur omdat het portier niet meer geopend kon worden. Haar passagiere kon wel ongedeerd uitstappen.

De brandweer van Drogeham moest er aan te pas komen om de deur los te wrikken. Op dat moment arriveerde ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter. Deze landde in een weiland. De vrouw, die aanspreekbaar was en met enige hulp (staand) uitstapte, is later met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De vrouw in de Volkswagen was na het ongeval bij kennis maar ze werd later uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeer richting Twijzel werd tijdens de afhandeling van het ongeval omgeleid via de parallelweg. De kruising bij Garage Vries was enige tijd afgezet door de politie.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




kwijt / misdaad in je straat

Fiets gevonden in Buitenpost

Fiets gevonden in Buitenpost



regionaal nieuws

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

Fries zegeviert in hoger beroep bij gerechtshof

ondernemend nieuws

Frl Bewind jarig: 20 jaar!

Frl Bewind jarig: 20 jaar!




regionaal nieuws

Ree uit hek bevrijd door brandweer

Ree uit hek bevrijd door brandweer