10,9 °C

KV Drachten verliest met duidelijke cijfers

ma 12 oktober 2020 13.54 uur

DRACHTEN -

In de overgangsklasse A traden de korfballers van KV Drachten in eigen huis aan tegen, de huidige nummer 3 op de ranglijst, KV Ritola. Op een doodstil complex aan De Sportlaan werd om 15:30 uur de wedstrijd gestart door scheidsrechter Riejander Deen.

Bij de start van de wedstrijd was duidelijk te zien dat beide ploegen dicht bij elkaar staan op de ranglijst. Een gelijk opgaande eerste twintig minuten zorgde dan ook voor een 6-6 tussenstand. Waarna een zwakke periode volgt van de thuisploeg profiteert Ritola. De aanvallen van de thuisploeg worden rommeliger en de schotzuiverheid van de afgelopen weken was ver te zoeken. Ritola speelde effectief en wist uit te lopen naar een 8-13 ruststand.

In de tweede helft lukte het Drachten niet om zich te revancheren. Het geloof in een overwinning was er al snel weg. Door de toenemende ergernissen en frustraties bij de thuisploeg haalden de Drachtsters nog geen 10% van het normale niveau. De energiek spelende promovendus ging op hun beurt frivool verder en maakte er een werkelijke ‘walk-over’ van. Drachten verliest met 14-25 en zal volgende week de rug moeten rechten uit bij NKC’51 in Nijverdal.

Scores voor Drachten:
Ilse van der Meulen 4, Marc Akkerman 3, Arjen Talsma, Siemen Jan Miedema, Milan Mulder, Dennis de Haan, Doenja Payer, Anouk de Boer, Amarins Visser allen 1

 

Regionaal nieuws

woensdag 24 februari | 5 reacties

Auto uitgebrand in Drachten

10,9 °C

12 inbraken

5 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.