11,1 °C

Sip Jaap Bos en VV Anjum samen verder

za 05 december 2020 19.07 uur

ANJUM -

Ondanks dat vanwege het coronavirus de voetbalcompetitie al enkele weken stil ligt, dienen de verenigingen de lopende zaken natuurlijk wel af te handelen. Daaronder viel ook de beslissing of men in het nieuwe seizoen doorgaat met de huidige trainer of dat men op zoek gaat naar een nieuw gezicht.

Bij VV Anjum staat Sip Jaap Bos in zijn tweede seizoen als hoofdtrainer voor de groep. Alhoewel het door de huidige omstandigheden niet eenvoudig is om tot een afgewogen oordeel te komen, heeft het bestuur en de spelersraad van VV Anjum alle vertrouwen in de werkwijze van de trainer, die een zeer goede verstandhouding met de spelersgroep heeft weten te bewerkstelligen. Op basis daarvan is besloten, dat Bos ook in het nieuwe seizoen 2021-2022 als trainer-coach aan de selectie aan Anjum verbonden zal zijn. Alle partijen zijn content met deze verlengde samenwerking en hopen uiteraard de vruchten daarvan binnenkort weer op het veld te mogen plukken.

De voltallige technische staf heeft aangegeven ook zin te hebben in het nieuwe seizoen. Pieter de Groot blijft aan als teammanager, Klaas Zijlstra en Tamme Visser als elftalleiders, Roelof Holtewes als assistent scheidsrechter en Jelle de Jong als keeperstrainer completeert het geheel.

 

Regionaal nieuws

woensdag 24 februari | 5 reacties

Auto uitgebrand in Drachten

11,1 °C

12 inbraken

5 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.