3,9 °C

Be Quick Dokkum organiseert grote Kerstbingo

vr 11 december 2020 17.02 uur

DOKKUM -

Op vrijdag 18 december organiseert Be Quick Dokkum een grote online Kerstbingo. Doel is een verbindende activiteit te organiseren en daarnaast geld in te zamelen voor de club, omdat de club momenteel veel inkomsten mist. Voorzitter Kees Theissen kijkt ernaar uit: "Het wordt echt een leuke activiteit voor jong en oud. Samen gezellig thuis meespelen voor het scherm met kans om mooie prijzen."

Prachtige prijzen
Be Quick maakt er geen half werk van. Er is een organisatieteam druk bezig met de voorbereidingen om een livestream te verzorgen, prijzen te regelen, zo veel mogelijk deelnemers te werven en aanmeldingen te verwerken. Dankzij vele bedrijven in Dokkum zijn er prachtige prijzen te winnen. Theissen: "Zeker in deze tijden zijn we de sponsoren zeer dankbaar. We hebben dankzij hen echt prachtige prijzen, dat is echt top."

Deelnemers kunnen onder meer een Batavus fiets winnen, een smart TV, een tablet, gereedschapskar met inhoud, diverse gesigneerde voetbalshirts, gevulde boodschappentassen, kledingbonnen, sportkleding, foodpakketten en ook abonnementen voor FOX Eredivisie. Er is voor elk wat wils. Theissen: " Omdat we best veel prijzen hebben, is er goede kans dat je iets wint". Het volledige prijzenoverzicht is op site van Be Quick terug te vinden. Via de site kun je je ook aanmelden voor de Kerstbingo.

 

Regionaal nieuws

3,9 °C

11 inbraken

10 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.