11,1 °C

Topopbrengst bij Kerstbingo Be Quick Dokkum

ma 21 december 2020 18.39 uur

DOKKUM -

Be Quick Dokkum organiseerde vrijdag een grote online Kerstbingo en -verloting. De Kerstbingo werd live uitgezonden via het YouTube kanaal van de voetbalclub. De club wist maar liefst 369 kaarten te verkopen.

Er was enorm veel contact, actie en reactie op de social media kanalen van Be Quick. Het doel was om een in deze tijden een verbindende activiteit te organiseren. Ook met het tweede doel ‘een mooi bedrag ophalen voor de club’ maakte Be Quick een boppeslach. De Kerstbingo leverde Be Quick maar liefst 9.000 euro op. Dat is inclusief een aanvullende bijdrage van Bouwgroep Dijkstra Draisma. De prijzen waren beschikbaar gesteld door 34 gulle sponsoren.

De Dokkumer vereniging kan dit bedrag goed gebruiken. Net als andere sportverenigingen mist de club in deze tijden veel kantine inkomsten. Be Quick Dokkum gaat met de opbrengst aanpassingen doen in het clubhuis om -als het weer is toegestaan- leden coronaproof te verwelkomen en activiteiten en gezelligheid te kunnen bieden. Op deze manier profiteren zo veel mogelijk leden van de opbrengst. De plannen hiervoor worden in januari definitief gemaakt.

 

Regionaal nieuws

woensdag 24 februari | 5 reacties

Auto uitgebrand in Drachten

11,1 °C

12 inbraken

5 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.