2,3 °C

Corona op Haersmahiem: voorlopig geen bezoek

ma 25 januari 2021 15.40 uur

BUITENPOST - Bij elf bewoners en negen medewerkers van woonzorgcentrum Haersmahiem in Buitenpost is door GGD Fryslân het coronavirus vastgesteld. Om verdere verspreiding van het virus een halt toe te roepen is door de Kwadrantgroep besloten Haersmahiem voorlopig te sluiten voor bezoek.

Haersmahiem gesloten voor bezoek

Omdat er op meerdere afdelingen besmettingen zijn is er onvoldoende zicht op de verspreiding van het virus. "Daarom hebben we in overleg met de GGD en de Specialist Ouderengeneeskundige van KwadrantGroep besloten Haersmahiem voorlopig te sluiten." Dit betekent dat de locatie vanaf maandag 25 januari om 12.00 uur gesloten is voor bezoek. Tijdens deze periode verblijven alle bewoners in quarantaine op hun eigen appartement. De bewoners met corona worden op hun eigen appartement beschermd verpleegd.

Beschermen van bewoners, bezoek en medewerkers
We beseffen dat dit een heftig bericht is. Voor nu is dit de beste manier om het coronavirus een halt toe te roepen en bewoners, bezoek en medewerkers te beschermen. Vanzelfsprekend hebben wij in deze situatie extra aandacht voor de gezondheid en het welzijn van de bewoners van Haersmahiem.

 

Regionaal nieuws

2,3 °C

11 inbraken

5 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.