8,2 °C

Woonrijk Leegstra: 'We maken je graag weer blij'

wo 03 maart 2021 22.25 uur

GRIJPSKERK -

Vanaf 3 maart zijn er gelukkig weer meer mogelijkheden om winkelend publiek toe te laten in een groot deel van de Nederlandse detailhandel. Ook Woonrijk Leegstra in Grijpskerk zal haar deuren weer openen "Ons team van interieuradviseurs kan niet wachten om bezoekers weer te helpen bij het stijlvol inrichten van hun woning", aldus een enthousiaste Johan Leegstra.

De lockdown kwam voor het team van Woonrijk Leegstra natuurlijk als een vervelende verrassing. Anita Leegstra: "Nadat we begrepen dat de lockdown ook voor onze winkel van toepassing was moesten we snel schakelen. Maar gelukkig zij we daar als team erg sterk in. In plaats van het te hebben over wat we niet meer mochten zijn we gaan kijken naar wat we nog wel konden doen voor onze klanten en in de winkel nu we daar tijdelijk niemand meer konden ontvangen."

John Scharrenberg: "Een deel van ons team kon tijdens beide lockdowns verder met de normale werkzaamheden op locatie, zoals bijvoorbeeld het leggen van een mooie pvc vloer of het afleveren van bestelde meubels. De rest van het team heeft zich bezig gehouden met het herinrichten van onze showroom en de presentatie van onze nieuwe merkcollecties van bijv. Avek, Jess, Passe-partout, Bert Plantagie, Müstering, Be pure home en Woood."

Dat het team van Woonrijk Leegstra niet stil heeft gezeten zal bezoekers bij binnenkomst al vrij snel duidelijk worden. Een groot deel van de winkel heeft een ware metamorfose ondergaan. Vloeren zijn vernieuwd, de indeling is veranderd en er zijn nieuwe inspiratieruimtes ingericht waarin de verschillende woonstijlen en interieurs volledig tot hun recht komen.

Inspiratie voor de inrichting van je hele woning

Dus heb je een nieuw huis of plannen om je interieur eens aan te passen? Ben je op zoek naar kleurinspiratie of gewoon nieuwsgierig hoe de nieuwste woon- en interieurtrends in je eigen interieur uitpakken? Dan is een bezoek aan Woonrijk Leegstra een goed idee.

"Door de persoonlijke aanpak en ervaring van onze interieuradviseurs krijg je altijd een advies dat bij je eigen ideeën past." Laat je verrassen en maak een afspraak door te bellen met 0594 212 730. Het team van Woonrijk Leegstra staat dan corona-verantwoord voor je klaar.

Meer informatie vind je op www.leegstra.nl

FOTONIEUWS
          

 

Regionaal nieuws

8,2 °C

4 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
 
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Vul de sudoku in met de getallen 1 tot en met 9. Zodat in elke lijn de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen.

Of speel iets anders op WâldNet Games.