14,1 °C

Edwin Muller van Let Things Talk

Let Things Talk maakt kans op BID Positivity award

ma 08 maart 2021 11.30 uur

DRACHTEN -

Let Things Talk uit Drachten maakt kans op de 'Big Improvement Day (BID) Positivity Award' in de categorie Meest Positieve Bedrijf. Het bedrijf biedt oplossingen waarbij de focus ligt op het verbeteren van het binnenklimaat en het tegengaan van energieverspilling om zo een gezonde, energiezuinige en plezierige leer- en werkomgeving te realiseren.

Mensen en bedrijven die in coronatijd voor mooie initiatieven zorgen, maken kans op de BID Positivity Award. Deze awards maken onderdeel uit van de Big Improvement Day (BID). En daarvoor zijn grootse prestaties vereist. ''Tijdens de coronacrisis is Let Things Talk keihard doorgegaan met de ontwikkeling van het LTT-platform, waarmee wij een gezond en energiezuinig leer- en werkklimaat bieden", volgens Edwin Muller, directeur van Let Things Talk.

Big Awards

BID is in 2008 opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Sindsdien komt de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven elk jaar op de derde dinsdag van januari samen voor de meest positieve dag van het jaar. Met deze awards wordt aandacht gegeven aan de kracht van positiviteit en improvement. Met als doel middels deze Big Awards anderen te inspireren om vaker te denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden.

Stemmen op Let Things Talk kan op de website van BID awards.

 

Regionaal nieuws

14,1 °C

3 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.