4,3 °C

De voordelen van kunstgras

za 13 maart 2021 10.12 uur

DRACHTEN - Voordelen van kunstgras kopen duizenden gezinnen, scholen en bedrijven in het Nederland hebben kunstgras in hun tuin geïnstalleerd, waarmee ze hun bestaande tuin aanvullen of hun buitenruimte volledig omtoveren tot een gebruiksklare tuin, het hele jaar door.

Net echt

Misschien wel de beste eigenschap van kunstgras vandaag de dag is dat het niet meer van echt gras te onderscheiden is. Welk seizoen het ook is, warm of koud, nat of droog; je kunstgrasmat ziet er altijd perfect uit.

Veilig voor kinderen

Men is gespecialiseerd in het leveren van kunstgras voor scholen en kindveilige ondergronden voor speelterreinen. Men kan een zachte shockpad-onderlaag plaatsen bij het installeren van het gras, die een nog veiliger, gedempt gevoel aan de ondergrond geeft. De shockpad voldoet aan een kritische valhoogte van 1,2 meter en is zelfs weide bestendig. Het gras gebruikt geen losse stukjes zoals een rubberen vulling om verstikkingsgevaar te minimaliseren. Dit alles gecombineerd betekent dat een professioneel geïnstalleerde grasmat een heerlijke omgeving creëert voor kinderen om te spelen, of dat nu thuis is in je gebruiksklare tuin, het hele jaar door in de tuin of op school in een speelruimte of sportveld.

Voert snel water af

Met kunstgras hoef je je geen zorgen te maken over waterafvoer, kunstgrasvelden voeren water af alsof het gewoon gras is en in sommige gevallen zelfs beter. De meeste soorten hebben een ingebouwde drainage technologie waardoor het water snel door de mat en de grond eronder kan stromen. Professionele installaties worden vaak gelegd op een kalksteen- en zand basis, met een duurzaam onkruid membraan om doorgroei te voorkomen. Gecombineerd kan het in sommige gevallen zelfs zorgen voor een betere afvoer van de vorige natuurlijke gazons.

Vervaagt niet door zonlicht

Het gras valt onder de garantie, maar men zorgt ervoor dat het kunstgras volledig is gestabiliseerd tegen UV-verkleuring, zodat je jarenlang gemoedsrust hebt. Andere grassen van lagere kwaliteit van alternatieve leveranciers bieden mogelijk geen bescherming tegen verkleuring door intens zonlicht en weersinvloeden en bieden ook geen garantie. Let daarom altijd goed op bij welk bedrijf je besteld. Met een goede fabrikant kun je het product vertrouwen. Een goede fabrikant is trots op zijn toewijding om een ​​uitzonderlijk product te leveren met een uitzonderlijke service, transparantie en vertrouwen.

Veilig voor huisdieren

Kunstgras is gemaakt van zachte en verende materialen, waarvan de meeste dieren denken dat het perfect is om het hele jaar door op te rennen en te rollen. Het is ook super eenvoudig schoon te maken, hetzij met een speciaal ontwikkelde kunstgrasreiniger of gewoon met warm zeepsop.

Langdurig en duurzaam

Het gras is een behoorlijk sterk product, het is ontworpen om de regen, zon, wind, hyper kinderen en speelse huisdieren te weerstaan. Het komt zelden voor dat een kunstgrasveld beschadigd raakt.

Geen grasmaaiers meer!

Kunstgras is in wezen onderhoudsvrij, je hoeft je gras uiteraard niet meer te maaien. Dus gooi de maaier weg en geniet van de tijd die je zou hebben besteed aan het slepen van de maaier in en uit de schuur, het legen van het maaisel en heen en weer lopen door te ontspannen in je tuin met je altijd perfect uitziende gazon.

Geen modder en geen water

Als de regen komt (en het komt vrij vaak voor in Nederland) kun je er zeker van zijn dat iemand na in de tuin geweest te zijn, met modder door het huis zal lopen. Kinderen, honden, pootafdrukken en modderige laarzen. Dankzij het kunstgras hoef je je geen zorgen te maken over regen of zonneschijn. We raden je aan om geen water te verspillen aan het gebruik van de tuin, in de zomer met hoge temperaturen wil je niet dat je zorgvuldig onderhouden gazon verschroeit. Het gras is onderhoudsarm en heeft dus nooit water nodig.

 

Regionaal nieuws

4,3 °C

4 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Maak de kubus - steentje voor steentje - kleiner tot er niets overblijft.

Of speel iets anders op WâldNet Games.