14,6 °C

Ingezonden foto

Start Skeelerseizoen Surhuisterveen, met proeflessen

vr 19 maart 2021 09.24 uur

SURHUISTERVEEN - Op maandag 29 maart 2021 gaat na een winterpauze het skeelerseizoen in Surhuisterveen weer van start. Dit zal in eerste instantie alleen voor de jeugd zijn vanwege de huidige Corona richtlijnen. Hopelijk volgen de senioren binnenkort.

Skeeleren is een leuke en actieve buitensport, een beetje verwant aan het schaatsen, waarbij je lekker beweegt in de gezonde buitenlucht. Bij Skeelervereniging Surhuisterveen wordt getraind op maandag, woensdag en donderdag in verschillende leeftijdsgroepen (6-12, 13-18, senioren), en onder begeleiding van ervaren trainers.

Nieuwe leden zijn welkom, en kunnen zich aanmelden via de website. "Wij bieden potentiële leden ook de mogelijkheid om gratis een 3-tal proeflessen te volgen, zodat je kunt kijken of het skeeleren iets voor jou is." zo laat de vereniging weten.

"Heb je interesse om hieraan mee te doen? Stuur dan eerst een mailtje aan info@skeelerverenigingsurhuisterveen.nl met je naam, adres en leeftijd. Je krijgt dan van ons informatie over o.a. de regels die momenteel gelden vanwege Corona en de trainingstijden. Verdere informatie kan je vinden op www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl of op de Facebook pagina van onze club. Hopelijk tot ziens op de skeelerbaan aan het Blauknopke."

 

Regionaal nieuws

14,6 °C

3 inbraken

4 inbraken

Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar geleden
10 jaar
15 jaar
Leuke koekjes en kleurrijke snoepjes met leuke animaties.

Of speel iets anders op WâldNet Games.