17,9 °C

Wanneer je de realiteit met de werkelijkheid kwijtraakt

di 30 maart 2021 12.41 uur

LEEUWARDEN -

Waan je volledig in een digitale werkelijkheid, waarbij de grenzen tussen echt en digitaal vervagen. Met de HP Windows Mixed Reality Headset duik je in de wereld van mixed reality, een fantastische computerervaring, waarbij het onmogelijke mogelijk wordt in levensechte games en applicaties. Heb jij namelijk altijd al willen vliegen over bekende steden? Willen weten hoe je onderwijs of je werk nog leuker en makkelijker maakt?

De HP Windows Mixed Reality Headset is naast entertainment ook in te zetten voor andere doeleinden zoals onderwijs, sport, wetenschap en de bouw.

(Thuis) onderwijs is namelijk nog nooit zo leuk geweest, denk bijvoorbeeld aan geschiedenisles waarbij je meegenomen wordt naar de prehistorie en dinosauriërs worden geprojecteerd of praktijkles waarbij een motor als 3D model demonteert voor de neus van de leerling. Wil jij alweer terug naar school?

Ook in de wetenschap is het niet meer nodig om verre reizen in te plannen voor onderzoek. Microsoft heeft in samenwerking met NASA het programma OneSight ontwikkeld, hierdoor kunnen wetenschappers op Mars lopen. Dat is even in een andere omgeving wandelen tijdens de lunchpauze i.p.v. op het industrieterrein.

Ben je geen wetenschapper maar actief in de technische branche? En vind je het lastig om met architecten, ontwerpers en engineers te werken aan een bouwtekening op de bouwplaats? Ook hier zal mixed reality de uitkomst worden, waarbij je deze 3D tekening omzet naar 3D modellen en je vanuit huis samen kan werken.

Met de HP Windows Mixed Reality Headset VR 1000-100NN maak je het leven niet alleen makkelijker maar vooral leuker! Vanuit Hardwarekings.nl willen wij deze ervaring met je delen en bieden wij dit model met 10% korting aan. Bereid je voor op een geweldige ervaring met een 1440 x 1440 resolutie per oog en een refreshrate van 90 Hz. Onbegrensde tracking en meegeleverde draadloze bewegingscontrollers bieden totale bewegingsvrijheid.

Bestel nu direct de HP Windows Mixed Reality Headset via Hardwarekings.nl
met 10% korting, voer de kortingscode WALDNET bij het afronden van de bestelling in het betaalproces in.

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is de volgende dag in huis! Haastige spoed? Bestel voor 11:00 uur en selecteer Same Day Delivery voor avondlevering! Naast verzenden, kunt u ook uw bestelling (op afspraak) bij ons afhalen te Drachten.

Let op! OP = OP, deze kortingsactie geldt tot 14 april 2021 en zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij en ervaar de digitale wereld van mixed reality.

 

Regionaal nieuws