Account
Logo
Zoeken
2.8 °C
Voetbal Academie start weer voor voetballers (8-13)

Voetbal Academie start weer voor voetballers (8-13)

za 3 april 2021, 16.02 uur

BURGUM - De Voetbal Academie gaat vrijdag 9 april weer van start. Voetballers in de leeftijd van 8 tot 13 jaar kunnen zich aanmelden voor deze voetbalschool voor spelers uit Burgum en omstreken.

De ontwikkeling van het individu staat voorop en dit zal uiteindelijk ten goede komen van het team waarin hij of zij speelt. Er wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren van de techniek, maar ook de coördinatie en bijvoorbeeld het kijkgedrag komt aan bod. Spelers leren om tijdens de wedstrijd te scannen waar hun medespeler of tegenstander staat en waar bijvoorbeeld de ruimte ligt om aan te vallen.

De trainers letten op de ontwikkeling van spelers en geven individuele aanwijzingen. Dat is mogelijk omdat - anders dan bij je club - het teambelang ondergeschikt is. Dit maakt ook dat de trainingen echt anders zijn dan bij de eigen vereniging.

Waar zijn de trainingen?

De Voetbal Academie maakt gebruik van de faciliteiten van FC Burgum en traint op vrijdagmiddag op het kunstgras van 16.00-17.15 uur. Het gaat in totaal om tien trainingen van 75 minuten. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.myvoetbalacademie.nl.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



Poll: Moet de gemeente de prijzen gelijk trekken?

Ja  
87.2%
Nee  
7%
Geen mening  
5.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Automobilist eindigt in greppel langs afrit N381

Automobilist eindigt in greppel langs afrit N381